Sestra Kylie Minogueové (54) Dannii ve svém podcastu prozradila, jak nesmyslné hvězdné manýry umí mít zpěvačka a herečka v jedné osobě Jennifer Lopezová. Obě umělkyně měly koncem devadesátek vystupovat v televizní show Top of the Pops. 

Podle Dannii ale Jennifer odmítla vystoupit, pokud její šatna nebude kompletně předekorována celá do bílé. Jinak prý nevleze na pódium. „Můžu se za to skutečně zaručit. Byla jsem v Top of the Pops a bylo mi řečeno, že Jennifer Lopezová je na cestě, ale odmítla vystoupit, dokud nebude její šatna předekorována,“ prozradila.

„Řekli mi, že všechno musí být bílé, včetně pohovky. Zeptala jsem se, jestli se můžu podívat dovnitř, protože tam v tu chvíli nebyla... Projela jsem každý detail,“ popsala Dannii se smíchem. 

Zpěvačka prý byla zmatená, proč její kolegyně trvala zrovna na bílé. Vystupující totiž obvykle nosí make-up po celém těle. „Jediné, co mi běželo hlavou, bylo: Holka je od hlavy k patě namazaná make-upem. Jak chce sedět na bílém gauči?“ kroutila hlavou Dannii. Lopezová se k historce zatím nevyjádřila.

Video
Video se připravuje ...

Nejslavnější hollywoodské páry: Ben Affleck a Jennifer Lopez Videohub

Fotogalerie
109 fotografií