Herečka Maya Hawkeová, kterou asi nejvíce proslavila role v populárním seriálu Stranger Things, vytáhla před fanoušky rodinnou historii. Nejstarší dcera herců Umy Thurmanové a Ethana Hawkea (51) prozradila, že by dnes vůbec nebyla na světě, pokud by Thurmanová nepodstoupila interrupci. 

Hawkeová se u příležitosti propagace poslední řady Stranger Things, která na Netflixu startuje 1. července, objevila v talkshow The Tonight Show. Tam se rozpovídala o eseji, kterou její matka napsala o interrupci, kterou podstoupila ještě jako náctiletá. 

„Kdyby to neudělala, nestala by se tím, kým se stala, a já bych neexistovala. Životy obou mých rodičů by byly totálně vykolejené, kdyby neměla přístup k bezpečné a legální zdravotní péči – základní zdravotní péči,“ uvedla v pořadu v reakci zrušení práva na potrat v USA.

Pokračovala, že zatímco „bohatí lidé budou mít vždy možnost podstoupit interrupci“, rozhodnutí z minulého víkendu znamená, že mnozí lidé „nejen nebudou moci splnit své sny, ale mohou i přijít o život a o své bezpečí“. Nakonec poslala Nejvyšší soud kamsi a od diváků se dočkala potlesku. 

Uma Thurmanová nakonec má tři děti. Maya Hawkeová je starší dcerou Thurmanové a Ethana Hawkea, kteří tvořili manželský pár v letech 1998 až 2005. Maya má ještě mladšího bratra Levona Roana (20). Po rozvodu s Hawkem se Thurmanová dala dohromady s francouzským finančníkem Arpadem Bussonem (59), se kterým má ještě nejmladší dceru Lunu Thurman-Bussonovou (9). 

 

Video
Video se připravuje ...

Čvančarová vystavila vnady, Thurman poklekla u Bartošky. I to byly Vary 2017 Markéta Volfová, Lukáš Červený, redakce Blesk

Fotogalerie
145 fotografií