Příslušníci newyorské státní policie reagovali na zprávu o možném utonutí v neděli krátce po 8:00 (místního času) ve městě Cape Vincent, kde herečka žila. Jakmile byla policie na místě, našla ve vodě tělo bez známek života.

„Maryino tělo bylo nalezeno dnes ráno v její milované řece svatého Vavřince,“ řekl agent zesnulé Maraové pro Fox News Digital. „Utopila se při plavání.“ I tak bude provedena pitva.

Maraová údajně bydlela v letním sídle své sestry u řeky svatého Vavřince, když se rozhodla jít si zaplavat. Nechává tu po sobě bývalého manžela a nevlastní dceru.

„Mary byla jednou z nejlepších hereček, které jsem kdy potkal,“ uvedl její manažer. „Stále si pamatuji, že jsem ji viděl na pódiu v roce 1992 v ‚Mad Forest‘ off-Broadway. Byla fascinující, vtipná a opravdová individualita. Všichni ji milovali. Bude chybět." Ačkoli Maraová hrála ve více než 20 filmech, její doménou byly spíš televizní role.

Dominovala žánru televizních dramat s rolemi v dalších populárních pořadech, jako jsou Pohotovost, Myšlenky zločnce, Západní křídlo, Nash Bridges, Hříšníci (Shameless), Ztraceni nebo Star Trek: Enterprise. 

Video
Video se připravuje ...

Horor v bazénu: Dokázali byste najít topící se dítě dříve než plavčík? youtube_ Lifeguard Rescue_bpž

Fotogalerie
9 fotografií