Právnička Johnnyho Deppa Camille Vasquezová se těší čím dál tím větší popularitě. Teď je oslavována jako „Wonder Woman“ (zázračná žena) poté, co přispěchala na pomoc seniorovi, který zkolaboval během letu z Los Angeles do New Yorku.

Když sedmdesátník procházel kolem sedadel Vasquezové a jejího bodyguarda v první třídě, náhle zkolaboval, spadl na zem a udeřil se do hlavy. Letušky okamžitě začaly křičet o pomoc, Camille s bodyguardem mezitím hbitě vyskočili a k muži přispěchali.

Právnička se spojila se svým švagrem, lékařem, který jí na dálku dával přesné instrukce, co dělat. Camille se s jeho pomocí ujistila, že pacient nemá krvácení do mozku ani infarkt. Její bodyguard si sundal chytré hodinky Apple, aby mohli sledovat mužův tep. 

Naštěstí byl v letadle přítomen i chirurg, který se na místo dostavil o chvíli později a pomohl Vasquezové. Právnička si za svou duchapřítomnost získala respekt všech přítomných a letušky jí věnovaly dvě láhve – merlotu a šampaňského. 

Letadlo se kvůli incidentu muselo v půli cesty obrátit a vrátilo se zpátky do Los Angeles. Nemocného muže si ihned převzali do péče záchranáři. Při přistání letadla už byl senior opět při vědomí.

VIDEO: Blesk Podcast: Depp a Heardová jako show roku. Oběťmi se stali oba

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Depp a Heard jako show roku. Oběťmi se stali oba Jiří Marek, Lukáš Červený

Fotogalerie
56 fotografií