Britský zpěvák Tom Mann si prochází tím nejhorším, co může člověka potkat. „Nemůžu uvěřit, že píši tato slova, ale moje milovaná Dani – moje nejlepší kamarádka, moje všechno a ještě víc, moje životní láska – v sobotu 18. července brzy ráno zemřela. Den, který měl být tím nejšťastnějším v našem životě, skončil nepřekonatelným žalem,“ uvedl v úterý na svém instagramu. 

„Připadá mi, že jsem vyplakal celý oceán. Nikdy jsme nedošli k oltáři, neřekli si svoje sliby, nezatančili si svůj první tanec, ale vím, že víš, že jsi byla celý můj svět a to nejlepší, co mě kdy potkalo, Danielle,“ vzkázal zpěvák své zesnulé lásce s tím, že i když ke sňatku nedošlo, bude na ruce na znamení své lásky nosit snubní prsten. 

Mann dále uvedl, že je z pochopitelných důvodů naprosto zlomený a neví, co si teď počít. Musí ale najít všechnu sílu, co v sobě má, kvůli osmiměsíčnímu synovi snoubenců Bowiemu. „Slibuji ti, že bude vědět, jak úžasná jeho maminka byla. Slibuji, že se postarám, abys byla pyšná,“ zařekl se.

Danielle před svou náhlou smrtí netrpěla žádnými zdravotními problémy a příčina jejího skonu je neznámá.

Zpěvák se dostal do povědomí, když spolu se svou kapelou Stereo Kicks v roce 2014 vystoupil v soutěži X Factor. O rok později se skupina rozpadla.

VIDEO: X Factor: Jonathan Ansell zpívá Who Wants to Live Forever.

Video
Video se připravuje ...

Jonathan Ansell zpívá Who Wants to Live Forever. Youtube/jab21uk

Fotogalerie
33 fotografií