Phil Collins, interpret hitů Another Day in Paradise, In the Air Tonight či I Can't Dance, se ve středu 27. dubna po dlouhé době střetl tváří v tvář u soudu se svou bývalou manželkou Orianne Ceveyovou. Problém mezi někdejšími milenci, co spolu strávili dlouhých devět let, vznikl kvůli zpěvákovu domu na Floridě. Vila s 11 ložnicemi a 10 koupelnami, co kdysi patřila zpěvačce Jennifer Lopezové (52), šla na trh za částku zhruba 40 milionů dolarů (934 milionů korun).

Collins za nemovitost na pobřeží Miami Beach v roce 2015 zaplatil 33 milionů dolarů, a tak na prodeji dokonce ještě i něco vydělal. Sídlo je to skutečně pompézní - bylo postavené v roce 1929 ve středomořském stylu, má rozlohu 10 769 čtverečních stop a leží na pozemku o rozloze 1,2 akru. Naleznete zde bazén, rybník o rozloze 6 tisíc galonů vody s koi kapříky, ale dokonce i dok pro lodě, jelikož k pozemku patří samozřejmě i soukromá pláž.

Collins prostřednictvím svého právníka požadoval, aby bývalá manželka Orianne a její tehdy nový manžel Thomas Bates (32) vilu, kam se bez jeho vědomí nastěhovali v době, kdy on byl na koncertní šňůře po Evropě, vyklidili. To se však nestalo, a tak v říjnu loňského roku podal žalobu na tento novomanželský pár kvůli nezákonnému zadržování a násilnému vstupu. Soudní záznamy uvádějí, že ale nakonec obě strany souhlasily s dohodou, že Orianne a Thomas opustí nemovitost ve čtvrtek 21. ledna - a tehdy Collins nemovitost bez nežádoucích „nájemníků“ konečně prodal.

Orianne se nyní domáhá nároku na polovinu částky, kterou Collins za dům dostal, protože jí měl zpěvák a frontman kapely Genesis slíbit podíl. Collinsovi právníci v dokumentech uvedli, že v soudním podání z roku 2016 Ceveyová tvrdila, že byla „duševně neschopná“ porozumět rozvodové dohodě, kde o finančním vyrovnání není ani slovo, nyní však otočila. Tvrdí, že „nebyla schopna porozumět tomu, co podepisuje, protože ji otupily léky proti bolesti a trpěla neuvěřitelnou bolestí“ po operaci páteře a krku, a tak na ni byl spáchán podvod.

VIDEO: Agáta otevřeně o penězích: Kvůli Prachařovi »vyždímala« účet! A nedostává ani alimenty.

Video
Video se připravuje ...

Agáta otevřeně o penězích: Kvůli Prachařovi »vyždímala« účet! A nedostává ani alimenty. Markéta Reinischová

Collins vše popírá. Po rozvodu v roce 2008 totiž Orianne rozhodně nezůstala nezaopatřená - vysoudila z něj 46 milionů dolarů (1 miliardu a 73 milionů korun), což byl v té době ve Spojeném království rekord. Zpěvák je však zaplatil - koneckonců s touto ženou měl dva syny, Nica (21), který na nedávném turné Genesis převzal bubenické povinnosti svého otce, a Matthewa (17). Ceveyová je však podle všeho finančně na dně, jelikož se v poslední době snaží získat finanční prostředky prodejem svého značkového oblečení a kabelek… a také Collinsových memorabilií.

Fotogalerie
57 fotografií