Ireland Baldwinová se na svém instagramu objevila se zafačovanou hlavou a přiznala, že se rozhodla svěřit své tělo do péče kosmetické kliniky. Mladá modelka a herečka v jedné osobě podstoupila neinvazivní faceliftingovou proceduru zvanou facetite. 

Zatím má dcera hollywoodské hvězdy před sebou ještě měsíce hojení. První dva týdny po zákroku je navíc všechno ještě oteklé a citlivé, na skutečný výsledek si tedy bude muset počkat. Už ihned po zákroku byl ale prý jasně patrný rozdíl. 

Ireland si pochvaluje, že se už nyní ve svém těle cítí o poznání lépe. V minulosti schovávala hlavu do mikiny, hlídala si, z jakých úhlů je vidět, a milovala roláky. To všechno je teď už věcí minulosti. 

I tak se ale dočkala kritiky. „Vy jste teda čísla! Můžete si vybrat jenom jedno... Buď se budete strefovat do lidí, kteří lžou o tom, co všechno podstoupili, a nebo se budete strefovat do lidí za to, že podstoupili zákroky, oboje nejde,“ vzkázala haterům na videu. 

„Ne, že by do toho někomu něco bylo, ale pro ty mladé lidi, kteří mě sledují, chci být o těchto věcech otevřená, nechci jim motat hlavu. Nepoužívám žádné filtry, žádné jiné zákroky jsem nepodstoupila – ne snad, že by na tom bylo něco špatného,“ uvedla. 

Procedura facetite je neinvazivní. Není potřeba žádná anestezie ani žádné nože. Právě anestezie a plastické operace se Ireland bála, volila proto něco, co do těla zasáhne co nejméně. 

Modelka s povolenou tkání pod bradou bojovala celoživotně. Nepomohlo ani shození váhy – ba naopak. Když v minulosti trpěla poruchami příjmu potravy a dostala se na extrémně nízké procento tělesného tuku, o to nápadnější druhá brada byla. A s přibývajícími léty to bylo jen horší. 

Přesto je ale podle některých na podobné zákroky ještě mladá. „Je mi 26, jsem žena, nejsem nezletilá, jsem dospělá a nemůžu si to vynachválit,“ nechala se slyšet. „Nic dalšího neplánuji, jsem vděčná za tělo, jaké mám, neměnila bych. Tohle mě opravdu trápilo celý můj život, tak jsem s tím něco udělala,“ popsala. „Byli byste snad raději, kdybych o tom lhala?“ vzkázala kritikům. 

VIDEO: Alec Baldwin zabil kameramanku (†42) a postřelil režiséra: Slzy při výslechu!

Video
Video se připravuje ...

Alec Baldwin zabil kameramanku (†42) a postřelil režiséra: Slzy při výslechu! reuters

Fotogalerie
94 fotografií