Můj krásný syn Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor, světlo mého života, se rozhodl dnes ukončit svůj pozemský boj a nyní je s Bohem. Ať odpočívá v pokoji a nikdo nenásleduje jeho příkladu. Mé dítě. Moc tě miluji,“ napsala zpěvačka na sociální síť o svém synovi, kterého měla s folkovým zpěvákem Donalem Lunnym.

Shane byl nahlášen jako nezvěstný ve čtvrtek a v pátek policie zveřejnila jeho poslední foto. To ho zachytili v pátek ráno v jižním Dublinu. Měl na sobě černou mikinu s barevným potiskem, tmavé tepláky a bílé tenisky. O den později, tedy v sobotu, bylo pátrání oficiální ukončeno a zpěvačka informovala svět o tom, že se „Shane se rozhodl ukončit svůj pozemský boj“.

O'Connor k příspěvku přidala píseň Boba Marleyho Ride Natty Ride. „Toto je pro mého Shaneyho. Světlo mého života. Moje modrooké dítě. Vždy budeš mým světlem. Vždy budeme spolu. Nic nás nemůže rozdělit,“ napsala k písni.

Když se Shane ztratil, Sinead na twitteru napsala: „Shane, tvůj život je drahý. Bůh nevycizeloval ten krásný úsměv na tvé krásné tváři pro nic za nic. Můj svět by se bez tebe zhroutil.“ O něco později ale začala vyhrožovat nemocnici, ve které byl její syn zřejmě hospitalizován. S hněvem se dotazovala, jak je možné, že brány nemocnice mohl opustit traumatizovaný 17letý člověk, když „před 7 dny provedl dva pokusy o sebevraždu“. Celkem má zpěvačka čtyři děti.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí: 116 111 nebo v Centru krizové intervence: 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop a zdarma.

Sinead sama před časem sama vyděsila fanoušky doslova šíleným videem:

Video
Video se připravuje ...

Šokující video Sinead O'Connor: Vzlyká o svých psychických nemocích Facebook

Fotogalerie
35 fotografií