Co si to jen dělá?! Ptají se nejspíš fanoušci a všichni, kdo si dobře pamatují legendární krásku například z filmu Striptýz, kde na ní mohl každý oči nechat, nebo z romantického drama Duch, ve kterém excelovala po boku Patricka Swayzeho (†57). Ta Demi Mooreová, jak ji všichni pamatují, je ale už nejspíš nenávratně pryč.

Jistě by se dalo podotknout, že stárnout je normální a lidské tělo se zkrátka s věkem chtě nechtě mění. Jenže herečka se očividně ono obávané stárnutí snaží za každou cenu zastavit a stále vypadat minimálně na třicet. Což jaksi, jak je zřejmé, rok před šedesátkou zkrátka není možné, ani když si zaplatí toho nejlepšího chirurga a nechá si do tváře napíchat všechen botox světa.

Naposledy se Demi objevila na předávání prestižních cen The Fashion Awards v Londýně, kde opět šokovala nepřirozeně vyhlazenou tváří, která už naprosto postrádá přirozenou mimiku. Pokud se tedy herečka snaží o úsměv, stává se, že z toho vzejde zvláštní úšklebek, který její obličej přetransformuje do podivného tvaru, což jí na kráse taky zrovna nepřidá. Holt stárnout s grácií nedokáže každá žena a bývalé ikony častokrát už vůbec ne.

VIDEO: Demi Moore při glamour focení

Video
Video se připravuje ...

Demi Moore při glamour focení Youtube.com, hudba: Kevin MacLeod

Fotogalerie
46 fotografií