Zpěvák kapely Blink-182 Mark Hoppus je z rakoviny vyléčený. Skutečnost si samozřejmě nemůže vynachválit a o své vděčnosti mluví i veřejně. Pomohly mu měsíce chemoterapií, které ale rozhodně nebyly procházka růžovým sadem. 

„Mám toho tolik, za co jsem vděčný. Tahle fotka je z června, kdy jsem byl v polovině chemoterapie. Netušil jsem, jestli to bude fungovat, nebo ne, zvracel jsem přilepený k podlaze koupelny,“ vzpomínal na Den Díkůvzdání 25. listopadu na svém instagramu.

VIDEO: Michaela Kuklová o nových prsou: Myslela jsem, že to bude horší 

Video
Video se připravuje ...

Michaela Kuklová o nových prsou: Myslela jsem, že to bude horší Kisa Císařová

„Jestli si někdy budu stěžovat na něco triviálního nebo nedůležitého, prosím, ukažte mi tuhle fotku a připomeňte mi, jak špatné to může být, a jaké mám štěstí,“ požádal. 

V červnu Hoppus veřejně oznámil, že mu byla diagnostikován difuzní velkobuněčný B-lymfom ve čtvrtém stadiu. Jedná se o jeden z nejčastějších subtypů nehodgkinských lymfomů. 

O měsíc později detailněji promluvil o své nemoci během živého vysílání na platformě Twitch, kde se rovněž zavázal, že ji porazí. V září pak informoval, že je v remisi. 

Právě jsem byl u svého onkologa a jsem z rakoviny venku!“ napsal na instagram v emotivním příspěvku. „Děkuju Bohu i vesmíru, přátelům, rodině a všem, kteří mě podporovali,“ pokračoval. 

„Pořád musím každého půl roku chodit na kontroly a bude trvat aspoň do konce roku, než se dám opět dohromady, ale dnešek je naprosto úžasný,“ rozplýval se tehdy. 

VIDEO: Radana Labajová: Dvakrát jsem na smrt hleděla hodně zblízka

Video
Video se připravuje ...

Radana Labajová: Dvakrát jsem na smrt hleděla hodně zblízka videohub

Fotogalerie
33 fotografií