Nedávno vyšlo Adele dlouho očekávané nové album s názvem 30 a zpěvačka se tak vrátila na pódia koncertů. Na oslavu nového díla vystoupila v divadle London Palladium, které pojme více než 2200 diváků. Mezi nimi nechyběly ani hvězdy světového formátu a celý koncert se navíc živě vysílal v televizi. 

Úzkostná Adele sice už v minulosti před tisícihlavými davy vystupovala, nervy ale stejně udělaly svoje. Když měla zazpívat svůj nový hit Easy On Me, naprosto se zasekla a nedokázala pokračovat.

Přemohla ji nervozita

„Tak ještě jednou, jsem po**aná až za ušima, jsem hrozně nervózní,“ omlouvala se rozpačitě publiku, ve kterém seděla například herečka Emma Thompsonová (62), zpěvák Boy George (60) nebo hudební skladatel Andrew Lloyd Webber (73). 

Zpěvačka bývá vždy perfektně připravená a vystupuje naprosto profesionálně, zaškobrtnutí proto mnohé překvapilo. Navzdory nervozitě ale jinak Adele zpívala stejně skvěle, jako vždycky.

Kromě krásného hlasu okouzlila Adele přítomné i svým zjevem. Oblékla totiž elegantní tmavé šaty těsně obepínající pas a boky značky Louis Vuitton od návrháře Nicolase Ghesquièrea (50), které zvýraznily její štíhlou postavu a velmi jí slušely.

VIDEO: Adele

Video
Video se připravuje ...

Adele Youtube.com

Fotogalerie
116 fotografií