Topmodelka Heidi Klumová se zúčastnila focení na slunné pláži na ostrově Mykonos, kde všechny ohromila svým černým outfitem doplněným výraznými náušnicemi, síťovanými punčocháči a obřími slunečními brýlemi. Svou dokonalou postavu předváděla v krátkých korzetových šatech, v nichž vypadala zajímavě sešněrovaná, a v botách na vysokém podpatku. Před fotoaparáty si „odskočila“ od natáčení nové řady reality show Germany's Next Topmodel, která právě v Řecku vzniká.

Slavná modelka patří mezi ženy, pro které je slovo „stud“ docela neznámé – nedávno pobouřila odvážnou fotkou z postele, kde měla v klíně jenom talíř, v Řecku zase předstírala před fotografy orgasmus, dotýkala se sama sebe po celém těle a sahala si do rozkroku jako ve chvílích největší vášně... 

Bývalá choť britského hudebníka Seala Henryho Oluseguna Olumidea Adeola Samuela (58), jenž je v hudebním světě známý pouze jako Seal, všem názorně dokázala, že v necelých padesáti letech (tohoto pro ženy leckdy depresivního čísla dosáhne za dva roky, tedy v létě 2023) je stále sexy a že rozhodně nepatří do starého železa.

VIDEO: Jak se chystá supermodelka na červený koberec? Heidi Klum zveřejnila video

Před fotoaparátem se nakrucovala mnohem rajcovněji než mnohé o generaci mladší modelky, které by Heidi s přehledem strčila do kapsy. Není pochyb, že jí manželství s muzikantem Tomem Kaulitzem (32), co je o 16 let mladší jak ona, velice svědčí.

  Po boku mladého partnera, co se proslavil účinkováním v hudební skupině Tokio Hotel, viditelně kvete, a její věk by jí rozhodně nikdo netipoval. Ostatně podívejte se do naší galerie a přesvědčte se sami, že je tahle německá kráska doslovnou definicí slova „sexy“...

Fotogalerie
46 fotografií