„Tenhle člověk z brzkého rána 1. listopadu 2017 je verzí mě, kterou bych dnes už ani nepoznala,“ uvedla Simpsonová s tím, že toho měla před sebou ještě mnoho, co se o sobě dozvědět a co v sobě prozkoumat.

Na 1. listopad před čtyřmi lety vzpomíná dodnes jako na zlomový okamžik, kdy v sobě pocítila odvahu postavit se světu střízlivá. Alkohol ji podle jejích slov sváděl stále na ty samé cesty a herečka už byla na konci sil.

„Chtěla jsem cítit tu bolest, abych ji mohla nosit jako čestný odznak. Chtěla jsem žít jako lídr, který prolomí ten koloběh a postoupí vpřed. Nikdy se neohlížet zpátky s výčitkami svědomí, nikdy nelitovat svých rozhodnutí,“ svěřila se herečka, která chtěla získat zpět kontrolu nad svým životem.


Nakonec to bylo o něco jednodušší, než jak se původně obávala. „Nemůžu uvěřit, že už jsou to čtyři roky! Připadá mi, jako kyby to byly stěží dva. Myslím, že to je dobře,“ pochvaluje si dnes. Pořád to ale nebyla žádná procházka růžovým sadem. „Kolem slova alkoholismus nebo nálepky alkoholik pořád panuje silné stigma,“ je herečka přesvědčená.

Aby Simpsonová porazila závislost, musela nejprve bojovat s její prapůvodní příčinou. A tu nalezla ve svém nitru. „Ta skutečná dřina, kterou jsem si ve svém životě musela projít, bylo přijmout selhání, zlomenost, sabotování sebe sama. Pití nebylo ten problém. Já jsem byla. Neměla jsem se ráda. Nerespektovala jsem svoji vlastní sílu. Dnes už je to jinak,“ svěřila se se svou cestou.

Simpsonová už prý přijala své strachy i smutné části svého života. Máma tří dětí má za sebou dlouhou cestu, díky které se jí prý dnes mnohem lépe daří pracovat se svým vlastním potenciálem a nalézat cestu ke své duši. „Jsem naprosto upřímná a je mi dobře v mé otevřenosti. Jsem volná,“ pochlubila se.

VIDEO: Ženy a alkoholismus. Proč pijí?

Video
Video se připravuje ...

Ženy a alkoholismus. Proč pijí? Videohub

Fotogalerie
66 fotografií