Plus-size modelka Tess Hollidayová vzala kamarádku a mladšího synka Bowieho Junipera a společně vyrazili strávit slunečný den do zábavního parku Disneyland v kalifornském Anaheimu.

Jedna z nejslavnějších propagátorek body positivity, tedy pozitivního přístupu k vlastnímu tělu, ať už je jakékoli, při té příležitosti oblékla síťovaný top, sportovní podprsenku, mini kraťásky a černé uši s cvočky po vzoru kresleného Mickey Mouse. Tematický kousek přitom nezakoupila na místě, jak by se mohlo zdát, ale vytáhla ho přímo ze svého šatníku.

Tess po celý svůj život bojuje se silnou nadváhou a v minulosti ji kvůli tomu trápily pocity méněcennosti a nenávisti k sobě samé. Nakonec se ale se svým vzhledem podle svých slov smířila a přijala se takovou, jaká je. Navzdory kritice a šikaně od ostatních si dokonce vybudovala úspěšnou kariéru v módním průmyslu.

Modelka nadměrných velikostí sice pravidelně cvičí, v jídle se ale nijak neomezuje. Ani tentokrát si proto neodepřela nanuk, zmrzlinu nebo popcorn, aby doplnila energii na běhání po atrakcích.

Otcem pětiletého Bowieho Junipera je modelčin bývalý manžel, australský fotograf a podnikatel Nick Holliday (32). Ten s Hollidayovou tvořil pár od roku 2012, v loňském roce se ale rozešli. Modelka mu od té doby nemůže přijít na jméno. Kromě Bowieho Junipera má Tess ještě staršího syna Ryleeho (16), kterého přivedla na svět na dnešní poměry poměrně brzy - bylo jí tehdy pouhých 20 let.

VIDEO: Jak si vzít bikiny podle Tess? Snadno!

Video
Video se připravuje ...

Jak si vzít bikiny podle Tess? Snadno! youtube

Fotogalerie
157 fotografií