Krásná dcera Belmonda Stella se na státním pohřbu držela svých neteří a synovců než svých sourozenců. Věkově má krásná dcera daleko blíž hercovým vnoučatům, kterých je šest. Jejich jménem promluvil Victor Belmondo (27, syn Paula Belmonda), který má taktéž herecké ambice.

Když se šest vnoučat odebralo k řečnickému pultu, Stella šla s nimi. „Náš dědeček vždy rozdával štěstí. Vždy zůstane slunečním svitem, který nikdy nezhasne, a vždy bude s námi. Uléhá někde a vzbudí se na jiném místě. Vždy nás bude oblažovat svou dobrou náladou, úsměvem a svou dobrou náturou. Děkujeme, dědo, žes nám dal tolik radosti a žes nám rozdával tolik pozitivity, děkujeme za tvou dobrou náladu, vždy na tebe budeme vzpomínat,“ uvedl Victor a Stella se při jeho slovech několikrát usmála. 

Překvapivě nezvolila šaty, ale černé kalhoty, halenku s mašlí a k tomu světlé sportovní tenistky značky Nike. Přece jenom kostky na nádvoří Invalidovny si pohodlnější obuv vyžadovaly. Během ceremoniálu bylo na krásné blondýnce vidět, že jí je horko, tak se několikrát rukama ovívala a během proslovu francouzského prezidenta Emmanuela Macrona (43) se jí z očí skutálely slzy. 

VIDEO: Zemřel Jean-Paul Belmondo! Francouzský sympaťák, který se nesmazatelně zapsal do filmové historie

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Jean-Paul Belmondo! Francouzský sympaťák, který se nesmazatelně zapsal do filmové historie. Mall.tv

Nával emocí a příval slz od stovek fanoušků, kteří obklopili obrazovky přenášející ceremoniál, přišel ve chvíli, kdy po francouzské hymně zazněla hudba z filmu Profesionál z dílny režiséra George Lautnera z roku 1981, ve kterém si Jean-Paul Belmondo střihl další ze svých nezapomenutelných rolí. Tento kultovní soundtrack, který složil Ennio Morricone, bude také rezonovat v pátek v Saint-Germain-des-Prés během samotného pohřbu tak, jak si herec přál.

Zatímco na státním pohřbu se Stella držela svých neteří a synovců, tak druhý den na rodinném rouloučení v kostele přišla v doprovodu své půvabné maminky Natty (56), která byla druhou a zároveň poslední manželkou Jeana-Paula Belmonda. Stella opět zvolila černé kalhoty a halenku s dlouhým rukávem, ale místo sportovních tenisek v hodnotě 3 tisíc korun si obula pohodlné mokasíny luxusní značky Chanel. Ty už jsou poněkud dražší, v průměru vyjdou na 25 tisíc korun.

Natty Belmondo se předvedla jako šarmantní dáma a do kostela zvolila rovné kalhoty a košili v inkoustově modré barvě, a lodičky na jehlovém podpatku. 

Fotogalerie
110 fotografií