Slovenská kráska si žije svůj sen. Překrásný syn, přepychový domov a oddaný manžel. Co víc si přát? Lásku, jíž se jí od drahé polovičky v jednom kuse dostává, mu plánuje oplatit vskutku neotřele.

Alagičová před časem koupila velký pozemek nedaleko Bratislavy, na kterém plánuje postavit nové letní zázemíčko pro svou rodinu. „Ten pozemek vypadá tak, že jste obklopeni stromy a slyšíte potok. To, co jsem nejvíc chtěla, je to, aby můj syn mohl mít takové úplně normální věci, že vezmeme kola, pojedeme k jezeru, na túru do lesa,“ maluje si v rozhovoru pro slovenský server Nový čas budoucnost.

S chystanou chatou na zakoupeném pozemku jí ale Rytmus nepomůže, moderátorka ji chce postavit sama. „Tuhle misi jsem si vzala na vlastní triko, bez svého muže, kterého tam vezmu, až to bude vše hotové. Je to můj způsob vděku za všechno, co pro nás udělal,“ vysvětlila nadšeně Jasmina.

Pozemek kousek od hlavního města nezvolila náhodou. „Potřebovala jsem to tak, že kdyby člověk cokoliv potřeboval, tak abychom byli relativně blízko i kvůli malému,“ upřesnila modelka, která myslí především na pohodlí jejich synka Sanela.

VIDEO: Leoš Noha čeká dva roky na nové srdce! A slzy Dády pro rodinu Štaidlových

Video
Video se připravuje ...

Leoš Noha čeká dva roky na nové srdce! A slzy Dády pro rodinu Štaidlových Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
66 fotografií