Wanda Hrycová sdílela na sociální síti snímky z nemocnice, kam se dostala v průběhu dovolené. „Jsem komplet celá opuchlá, horní cesty dýchací úplně ucpané, nonstop mi teče z nosu, a když mi to teče na průdušky, mám takové záchvaty kašle, že mě lidé obcházejí a to všechno asi z olivovníků,“ svěřila dcera Andreje Hryce(†71), který letos v lednu podlehl akutní leukemii.

„Zachraňují mě antihistaminika, která si ale dávám v dvojnásobných dávkách oproti doporučení, abych to přežila,“ dodala producentka na sociální síti, jenže to ještě zřejmě netušila, že jí bude ještě hůře, i přes veškerou snahu nakonec skončila v nemocnici.

„Teď už je mi díky bohu veselo, ale po cestě do špitálu, když mi postupně otékaly všechny dýchací cesty, mi opravdu do smíchu nebylo. Doktoři ale zamakali, něco mi píchli do zadku, něco dalšího mi právě stéká do žíly a chvála bohu úleva se dostavila skoro okamžitě,“ podělila se s fanoušky o velmi nepříjemný zážitek z dovolené. „Nejsem stavěná do přírody, hospody mi svědčí víc, číhá tam na mě podstatně méně nebezpečí,“ dodala na závěr a je tak jasné, že po zásahu lékařů se Wandě ulevilo a vrátil se jí i smysl pro humor.

Video: Nova stáhla Suchoně z obrazovky! Moderátorka Primy porodila. A další problémy nemocného Hryce

Video
Video se připravuje ...

Nova stáhla Suchoně z obrazovky! Moderátorka Primy porodila. A další problémy nemocného Hryce! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
29 fotografií