Smutnou zprávu potvrdil režisér Christopher Coppola (59), jeden ze tří synů Vogelsangové. „Moje maminka zemřela 26. května v půl jedenácté večer. Byl jsem s ní skoro celý den, na pár hodin jsem si ale musel odskočit. Nebyl jsem u ní, když odešla, nestihl jsem ji držet za ruku, abych jí před její cestou do nebe mohl předat lásku, kterou mi sama věnovala,“ napsal zdrcený Coppola na facebook.

Vogelsangová léta bojovala se schizofrenií a depresemi. Nicolas Cage v rozhovoru pro Playboy z 90. let nastínil svůj život s psychicky narušenou matkou. „Většinu mého dětství ji trápily duševní choroby. Prošla si hospitalizacemi v ústavech a šokovou terapií. Některé stavy u ní trvaly dlouhé roky,“ řekl herec z Lovců pokladu s tím, že jej matčiny epizody poznamenaly.

Zdroj z rodinného kruhu pro list The Sun uvedl, že Joy byla před smrtí dva týdny hospitalizovaná. Přestože zemřela koncem května, pohřeb kvůli covidovým restrikcím stále neproběhl. „Doufáme, že se Nicovi podaří přijít, když byl pohřeb odložen. Je vytížený, natáčí nový film. Joy byla pyšná na to, čeho její synové dosáhli,“ zmínil rodinný přítel.

VIDEO: Trávníček oznámil konec kariéry! A Farna dobyla New York

Video
Video se připravuje ...

Trávníček oznámil konec kariéry! A Farna dobyla New York Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
94 fotografií