Dokument s prostým názvem Tina spatří světlo světa na konci měsíce, přesto je už nyní zcela jasné, že se pro oceňovanou zpěvačku bude jednat o finální sbohem fanouškům i hudbě. Listu The Sun ikona hudební scény vysvětlila, že chce další roky prožít mimo světla reflektorů.

Konec jedné obrovské životní etapy potvrdil na premiéře broadwayského představení The Tina Turner Story i její manžel Erwin Bach, s nímž trvale žije ve Švýcarsku. „Řekla: ‚Poletím se do Ameriky rozloučit s fanoušky a zabalím to‘. Myslím, že dokumentem a tímto představením to celé uzavře,“ cituje jeho slova The Sun.

Turnerová v dokumentu prozradí, že se bude jednat o třetí a finální kapitolu jejího života. Také otevřeně přizná, že ji dodnes sužuje posttraumatická stresová porucha z katastrofického, násilím protkaného manželství s Ikem Turnerem. „Nebyl to dobrý život. To dobré nepřevážilo to zlé,“ zmíní v biografickém snímku.

Video: Tvář České Televize Toušlová promluvila o šíleném útoku expřítele! A Rychlý dotočil Ordinaci

Video
Video se připravuje ...

Tvář České Televize Toušlová promluvila o šíleném útoku expřítele! A Rychlý dotočil Ordinaci. Bára Horáková, Lukáš Červený

Léta trvající domácí násilí nebyla jediná ochromující bolest, které autorka hitů Simply The Best či What’s Love Got to Do with It musela čelit. V roce 2013 ji stihla mrtvice, s pomocí fyzioterapeuta se musela znovu naučit chodit. Homeopatickými léky si zničila ledviny, lékaři jí také diagnostikovali rakovinu tlustého střeva. Od předčasné smrti ji zachránil manžel Erwin, když jí nabídl vlastní ledvinu. Vyléčením zdravotních neduh ale zpěvaččino trápení zdaleka neskončilo.

V červenci 2018 spáchal sebevraždu její milovaný syn Craig (†59). Craig byl nejstarším synem Tiny Turnerové, zpěvačka ho měla už v pouhých 18 letech, tedy dříve, než se vdala za Ikeho Turnera. Biologickým otcem tohoto zpěvaččina syna byl hudebník Raymond Hill. „Je to má nejsmutnější chvíle,“ shrnula ikona rockové scény svou přetrvávající bolest.

VIDEO: Laufer je rok od operace stále v nemocnici! A Bohušův dárek k plnoletosti Lucinky

Video
Video se připravuje ...

Laufer je rok od operace stále v nemocnici! A Bohušův dárek k plnoletosti Lucinky. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
49 fotografií