Hvězda seskupení Foresomeone, které se blýsklo v talentové show Česko Slovensko má talent, popsala okolnosti děsivé nehody na u teenagerů populárním longboardu, která se odehrála v květnu.

„Neodhadla jsem úplně rychlost a terén. Jezdila jsem na rovné hrázi, ale v rychlosti 40km/h jsem narazila na nějaký kanál, nebo co to bylo (v té rychlosti si toho úplně nevšimnete detailně), vylétla jsem do vzduchu a šlehlo to se mnou fajnově o beton,“ napsala zpěvačka na svém Instagramu.

Adamičková si zlomila pánev na dvou místech a musela být upoutaná na lůžko. Díky šikovným lékařům a pravidelným rehabilitacím se po měsíci znovu dokázala postavit na nohy, ačkoliv ji dlouhá nehybnost vrátila na samý začátek.

„Žiju a pomalu se znovu učím chodit,“ přiznala brunetka, kterou ani „ztráta“ jedné ze základních dovedností nedokázala připravit o optimismus a přátelský úsměv. „Věřím, že za pár týdnů budu zase fit a všechno bude srostlé, jak má,“ vzkázala svým, fanouškům, jimž poděkovala za příval přání k brzkému uzdravení.

VIDEO: Trávníček oznámil konec kariéry! A Farna dobyla New York

Video
Video se připravuje ...

Trávníček oznámil konec kariéry! A Farna dobyla New York Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
19 fotografií