Má partnera a pravidelný sex, přesto dává přednost vlastním představám. Instagramová modelka Marcela Iglesiasová si orgasmus dopřává, kdykoliv si na něj vzpomene. Jak listu The Sun prozradila, je prý sehraná se svým tělem a pouhé pomyšlení na vyvrcholení ji přenese do ráje.

K dosažení orgasmu Marcela stimuluje část mozku zvanou šišinka, která produkuje hormony. „Dokážu se nabudit sama, nepotřebuju k tomu nikoho jiného,“ uvedla blondýnka, podle níž je u samovolného vyvrcholení velmi důležitá abstinence; doma ostatně nemá ani kapku alkoholu.

„Také s sebou nosím elektromagnetickou ochranu – různé krystaly nebo ochrannou látku se stříbrem,“ doplnila modelka. I když prý byla vždy spokojená se svou sexualitou a výkonem, myšlenkovými stimulacemi dokáže nyní dosáhnout opravdu neuvěřitelných orgasmů, o jakých se jí ani nesnilo.

Marcela ovšem přiznala, že svůj „dar od Boha“ musela v průběhu let podpořit speciálními přípravky. Do intimních partií si nechala vpravit tzv. O-shot. Jedná se o aplikaci pacientovy plazmy bohaté na destičky (PRP) do tkáně, léčba údajně zvyšuje libido a dopřává člověku silnější orgasmy. „Tam dole jsem mnohem citlivější. Doporučila bych to všem,“ uzavřela Iglesiasová.

VIDEO: Zemřela Libuška Šafránková. A detaily knihy, kterou napsal Gott před smrtí

Video
Video se připravuje ...

Zemřela Libuška Šafránková. A detaily knihy, kterou napsal Gott před smrtí Bára Horáková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
30 fotografií