Sisa Sklovská je za manžela Juraje vdaná 10 let. Dvojice se sice dětem nebránila, ale osud to zařídil jinak. Za vším je vlastně její kariéra a profese zpěvačky, jíž obětovala hodně času. Koncerty, nahrávání, opera, muzikály – i toto se podepsalo na tom, že se nestala mámou.

Jaksi mi na to ujel vlak. Nebo jak já říkám, nevyšel mi krok. A pak když mi přišel ten pravý muž do cesty, tak snaha byla, ale to už bylo zřejmě pozdě. Nemám z toho žádné trauma, miluji děti, děti milují mě. Mám velkou rodinu a absolutně ničeho nelituji,“ přiznala Sisa před časem v relaci #tbt s Matúšem Krnčokom.    

VIDEO: Sisa Sklovská: Proč jsem nikdy neměla děti? Mám 4 snubní prsteny, ale...

Video
Video se připravuje ...

Sisa Sklovská: Proč jsem nikdy neměla děti? Mám 4 snubní prsteny, ale... Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Sklovská vyučuje zpěv na Akademii umění v Bánské Bystrici a právě tady potkala chlapce, kterého si dle svých slov adoptovala! „Chci, aby moji studenti něčeho v životě dosáhli a byli mi za to vděční. Mě to začalo zcela naplňovat z takové jiné strany. Například i tím, že nemám děti a nikdy je ani mít nebudu, tak se to děje. To je moje rodina. Dokonce jsem si jednoho žáka adoptovala. Mám chlapce a velmi nadaného. Kromě toho, že mám dceru od Jiřího. Tak mám ještě tohoto jednoho syna,“ šokovala zpěvačka v rozhovoru pro TA3

Je to můj žák Martin z akademie. My jsme si velmi sedli od začátku jeho studia. Znám i jeho rodiče a lidsky jsme si velmi sedli. Mezi námi je vztah jako mezi matkou a synem. On sám s tím přišel, že cítí, jako bych i já byla jeho druhá máma. Tak jsme jen tak ze žertu udělali, že já byla s jeho rodiči a v rámci rodiny jsme to udělali jako takový zajímavý akt, a jeho rodiče dovolili, abych si ho adoptovala jako jeho druhá máma. Máme se moc rádi, a proto jsme to takto udělali,“ vysvětlila pro pluska.sk Sisa.          

Fotogalerie
31 fotografií