Pětadvacetiletá hvězda ze Záhřebu Claudia Riverová se pyšní opravdu gigantickým poprsím a podobně velkým pozadím. Údajně přírodní křivky jí kompletně změnily život. K lepšímu, samozřejmě. Na instagramu čítá více než 250 000 sledujících, ty nastřádala během pouhých několika měsíců bouřlivého roku 2020.

Riverová si sice stojí za tvrzením, že se jejích vnad skalpel nikdy nedotkl, přiznává ovšem, že bývaly menší. „Kdykoliv zhubnu, zmenší se mi. Jako mladší jsem byla o 30 kilo lehčí a košíčky měla velikosti C, možná menší, což považuju za opravdu malou velikost vzhledem k mým proporcím,“ rozpovídala se modelka. O implantátech bude uvažovat jedině v případě, že opět zhubne.  

Riverová také přiznala, že denně obdrží několik žádostí o ruku, se kterými samozřejmě nesouhlasí. Kromě toho se každý den potýká s více než stovkou videohovorů od náruživých fanoušků.

„Je to strašně roztomilé. Miluju a vážím si každého jednotlivého sledujícího, jejich zprávy v komentářích nebo directu mě vždy zahřejí u srdce,“ rozplývá se nad mimořádnou pozorností Riverová. Za její náhlou popularitou, jak už to v dnešní době bývá, stojí i účet na sociální síti pro dospělé OnlyFans. Měsíčně si díky němu přijde na pořádný balík peněz.

VIDEO: Absolonová promluvila a Horna se stěhuje! A Jirák tajně ve vězení

Video
Video se připravuje ...

Absolonová promluvila a Horna se stěhuje! A Jirák tajně ve vězení Bára Horáková

Fotogalerie
30 fotografií