Krásná slovenská herečka Silvia Šuvadová se v posledních letech spíše než kvůli svým dalším a dalším hereckým příležitostem, objevuje v médiích kvůli nejrůznějším podivuhodným prohlášením. Tato dáma s neskutečně modrýma očima se totiž profiluje jako spiritualistka, která například označila koronavirovou pandemii za boží trest.

Tentokrát na instagramu prozradila, že je vegetariánkou a vysvětlila své důvody, proč maso odmítá. Ostatně to, že se dokáže najíst i bez toho, aby kvůli ní muselo zemřít nějaké zvíře, je na ní prý vidět na první pohled. „Mnozí, dokonce i číšníci, kteří mě znají, při mém objednávání si jídla v restauraci už jaksi dopředu usoudí, že maso nejím,“ prozradila.

„Maso jsem kdysi jedla, většinou kuřecí. Dnes však maso nejím vůbec. Myslím si, že každý člověk se vývojem postupně dopracuje k poznání, že jíst živé bytosti možná není úplně to pravé,“ domnívá se herečka, která nějakou dobu hledala své štěstí za velkou louží v Americe, než ji nemoc jejího otce přiměla vrátit se nazpět na Slovensko.

„A když se člověk nedopracuje k tomuto poznání sám, někdy je k tomu přitlačený jinak. Jako například syn mé kamarádky, který odmítal jíst cokoli jiného než maso. Z mého pohledu je tento kluk poměrně silné světýlko a to, že dostal diagnózu, která ho zcela přinutila změnit stravovací návyky, mi dává smysl,“ dumala.

VIDEO: Českej biják: Kolja

Video
Video se připravuje ...

Českej biják: Kolja Videohub

Drsně se opřela do všech masožravců, když jim připomněla, že kvůli jejich propečenému bifteku na talíři musel nějaký živý tvor velice trpět. „Zvířátka cítí, že je jde někdo zabít a ten strach je v každém mase uložen. Tyto negativní nehmotné energie pak musí zpracovávat naše ledviny,“ připomněla všem Šuvadová.

Zároveň však uznává, že se najdou tací, co se bez vitamínů obsažených v mase neobejdou ze zdravotních důvodů. „Můj kamarád musel začít jíst maso, neboť protože byl tak v oblacích, že už pomalu létal. A někteří si zase procházejí těžkostmi v životě a maso jim jako by dává takovou zvířecí sílu vypořádat se s věcmi. Každý to má jinak. Říká se, že jste tím, co jíte. Také se říká, že se stáváte tím, co jíte. Ať si tedy každý dělá, jak uzná za vhodné,“ dodala na závěr.

Fotogalerie
38 fotografií