Karol Polák mladší zazářil jako dětský herec v seriálu Spadla z oblakov nebo českém dramatu Kdo se bojí, utíká, později byl v angažmá v divadlech v Prešově, v Nitře a zahrál si i ve Slovenském národním divadle. Od roku 1994 se však před kamerou neobjevil a podle slovenského deníku Plus JEDEN DEŇ dožíval ve velmi skromných podmínkách. O jeho smrti informovala v sobotu producentka Zuzana Mistríková.

O chladném vztahu s otcem promluvila po smrti Poláka staršího v roce 2016 jeho manželka Agáta, juniorova macecha. „Je to smutné, ale manžel si nepřál, abych jeho nejbližší rodině dala vědět, že je v nemocnici. Jeho syn se o otce nezajímal,“ řekla Polákova nová manželka Novému Času.

Polák starší prý synovi vyčítal problémy s alkoholem, syn mu zřejmě zase měl za zlé, že si po smrti jeho matky vzal svoji dlouholetou milenku. O svém netypickém soukromém životě Polák otevřeně hovořil. „Já byl ženatý, což byl samozřejmě průser. A korunu tomu nasadily máma a sestra Agáty, které napsaly mojí manželce, zda ví, s kým se stýkám. A byl oheň na střeše, hřmělo, manželka mluvila o rozvodu. Pak ale řekla: »Ty jsi byl, pořád jsi a dál budeš kurevník, tak já už to s tebou nějak vydržím.« A zůstali jsme spolu,“ vyprávěl komentátor. „Abych se přiznal, my jsme žili s Agátou pohlavním mileneckým životem celý ten čas, až do loňska, kdy manželka zemřela na zástavu srdce,“ dodával.

Fotogalerie
26 fotografií