V pořadu Zlaté časy na slovenské Markéze se Lasica na téma partnerských vztahů rozpovídal a mnohým párům uštědřil pár rad jak spolu vydržet.

Kamenem úrazu ve vztahu ženy a muže je upřímnost. Neexistuje, aby to vedlo k něčemu dobrému. Rozumná žena ví, že by svého muže měla trošku obdivovat, ne přehnaně. A muž by zase měl vědět, co má vůči své ženě umět předstírat,“ je přesvědčený Milan Lasica.

VIDEO: Sestra Magdy,Emília Vášáryová: Už padesát let neporušila jeden zvyk! Jaký?

Video
Video se připravuje ...

Emília Vášáryová: Už padesát let neporušila jeden zvyk! Jaký? Martin Balcar, Jan Jedlička

Slovenský herec je už víc jak 40 let ženatý s hvězdou slavného Menzelova snímku Postřižíny Magdou Vášáryovou. Mají dvě dcery Hanu a Žofii. 

Tahle pandemie je těžkou zatěžkávací zkouškou, protože nikdy nebyli manželé tak dlouho vedle sebe spolu, jak teď. Takže můžeme očekávat velké množství rozvodů,“ tvrdí Lasica, který 3. února oslavil 81. narozeniny. Zdá se ale, že jeho a Magdy se tvrzení o rozvodech netýká...

VIDEO: Vnady paní pivovarníkové, ukřičený strýc Pepin a přehlídka filmových hvězd se vybaví každému, kdo jednou viděl Postřižiny. I v remasterované verzi.

Video
Video se připravuje ...

Vnady paní pivovarníkové, ukřičený strýc Pepin a přehlídka filmových hvězd se vybaví každému, kdo jednou viděl Postřižiny. I v remasterované verzi... • VIDEO NFA

Fotogalerie
38 fotografií