Vnadná Pamela tentokrát (a už celkově pošesté) řekla »ANO« svému bodyguardovi Danu Hayhurstovi, jak oznámil magazín PEOPLE.  Svatba podle všeho proběhla již na Štědrý večer a jednalo se o velmi intimní obřad u herečky doma.

„Jsem přesně tam, kde potřebuji být - v náručí muže, který mě skutečně miluje,“ rozplývala se šťastná novomanželka pro magazín.

Potvrdila také, že sňatek proběhl „na pozemku, který jsem koupila od svých prarodičů před 25 lety. Tam se vzali i mí rodiče a jsou stále spolu. Připadá mi, že jsem uzavřela kruh.“

VIDEO: Připomeňte si úvodní znělku legendárního seriálu Pobřežní hlídka

Video
Video se připravuje ...

Připomeňte si úvodní znělku legendárního seriálu Pobřežní hlídka youtube.com, NBC

Tak jen nezbývá doufat, že tentokrát konečně herečka najde své štěstí a sňatek se svalnatým tělesným strážcem jí to vydrží déle než s předchozými manželi - především pak s loňským »úlovkem«, producentem Jonem Petersem (75). Toho si vzala loni a po 12 dnech se rozešli...

Už předtím ale slavila svatbu již čtyřikrát za život. V letech 1995 - 1998 byla vdaná za hudebníka Tommyho Lee (58), 2006 - 2007 patřila dalšímu zpěvákovi Kidu Rockovi (50), podnikatele Ricka Salomona (53) si pak vzala hned dvakrát - sezdáni byli v letech 2007 - 2008 a 2014 - 2015.

VIDEO: Opilá Pamela Andersonová tančí v baru a svádí muže

Video
Video se připravuje ...

Opilá Pamela Anderson tančí v baru a svádí muže /Youtube/

Fotogalerie
70 fotografií