Adele a Viktorovi Vinczeovým nedávno skončila povinná karanténa po tom, co se nakazili covidem. Moderátorka měla celkem lehký průběh nemoci, její manžel na tom byl o něco hůře a dost detailně to popisoval na sociální síti. 

S tím ale nesouhlasil jeho tchán, který několikrát prezentoval názor, že ho nikdo nepřesvědčil o vážnosti a nebezpečí covidu. „Vy, váš ministr a vaše komise děláte zásadní chybu - zatím jste nás nepřesvědčily o nebezpečí této “ohavnosti",“ napsal v září na sociální síti směrem k premiérovi a vládě Jozef Banáš. 

Uběhlo pár týdnů a spisovatel se virem sám nakazil! „Ano, otec má COVID-19. Oba rodiče jsem nakazila asi před dvěma týdny. Máma se z toho dostává, ale otec to zvládá hůř. Je velmi slabý. Covid mu udeřil spíš na žaludek,“ řekla nedávno Adela.

VIDEO: Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne...

Video
Video se připravuje ...

Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne... David Turek

Banášův stav se však ani po dlouhých dnech nelepší a rodina byla nucena učinit ráznější kroky. „Otce odvezla sanitka, protože měl takový náročnější průběh covidu. Otec 10 dní ležel, dokud ho neodvezli se žaludkem, nechtěl přijímat potravu, nechtěl pít, nechtěl jíst. Absolutně to není běžná chřipka. Můj otec chřipku za dva dny vyřeší, protože můj otec je fit, na nic se neléčí, nebere žádné léky. A najednou nebyl schopen se nadechnout, když šel na záchod. Přijela sanitka, přišli lidé ve skafandrech, které obdivuji, protože v tomto tráví celé dny, nemohou se napít, najíst, je jim v tom strašně teplo,“ řekla moderátorka. 

VIDEO: Adela Banášová po rozchodu s tanečníkem v Praze: Co řekla o svém ex a o Boučkovi?

Video
Video se připravuje ...

Adela Banášová po rozchodu s tanečníkem v Praze: Co řekla o svém ex a o Boučkovi? Markéta Reinischova, Lukáš Červený

Fotogalerie
22 fotografií