Zatímco Adela Banášová o svém nakažení vůbec nemluvila, její manžel se chopil role „odborníka“. Nejdřív popsal svůj těžší průběh, horečky, tlak na plicích a zimnice, a teď se chopil statistik. 

Chřipku zvládám v pohodě, teď jsem ale nebyl, nejsem a kdoví kdy v pohodě budu. A když já nejsem, co to asi může udělat těm, kteří nemají tolik štěstí na věk nebo zdravotní stav? Možná nic, ale možná ventilátor a možná smrt,“ polemizuje Viktor Vincze

„Konkrétně, za tři čtvrtě roku na to zemřelo téměř 1200 lidí, s opatřeními. To je o polovinu více než tolik omílaných 800 na chřipku za rok, bez opatření. A jelikož máme opatření, tak i chřipek je určitě méně. Na covid zemřeli lidé možná jen díky tomu, že na ně někdo dýchl nebo promluvil. Ano, jsou i jiné nemoci, ale rakovina nebo infarkt se nepřenesou rozhovorem u kávy,“ píše moderátor, který se dokonce dostal do střetu se svou bývalou kolegyní, která ho osočila, že si na nemoci dělá reklamu. 

VIDEO: Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne...

Video
Video se připravuje ...

Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne... David Turek

2200 lidí leží v nemocnicích, pětina z nich ještě zemře, a když se to zhorší, zdravotníci už dnes padající na hubu vás neošetří, ani když se jen polámete na zledovatělé dálnici, protože jednoduše nebude vás mít kdo nebo kde ošetřit,“ dodal Vincze. 

VIDEO: Adela Banášová po rozchodu s tanečníkem v Praze: Co řekla o svém ex a o Boučkovi?

Video
Video se připravuje ...

Adela Banášová po rozchodu s tanečníkem v Praze: Co řekla o svém ex a o Boučkovi? Markéta Reinischova, Lukáš Červený

Fotogalerie
33 fotografií