Jedním z důvodů, proč se talentovaná interpretka hitů Run, Run, Run či Time is Ours, přesunula ihned po opadnutí první vlny koronavirové pandemie na Madeiru, byl samozřejmě stesk po rodině, kterou Celeste Buckinghamová po dlouhou dobu neviděla, jelikož její nejbližší žijí právě na tomto známém portugalském ostrově. Dalším z důvodů byl ovšem v jejím případě tolik potřebný odstup od náročného světa šoubyznysu, v němž se Celeste pohybuje už od svých patnácti let. „Poprvé v životě mám reálnou pauzu. Takže ano, vypadám strhaně. Tahle práce mi vzala moje fyzické a psychické zdraví!“ vysvětlovala na sociální síti.

Tmavovlasá kráska, co mimo jiné zazářila také na plátnech kin v romantické komedii Bajkeři či na televizních obrazovkách v pohádce Láska na vlásku, zde v panensky krásné přírodě, pod teplými slunečními paprsky a dýchajíc slaný mořský vzduch viditelně pookřála, a tak nejspíše nikoho nepřekvapí, že se zde podle všeho dokonce plánuje usadit! Podle slovenského deníku Plus Jeden Deň si na ostrově v Severním Atlantiku, co je na úrovni Maroka, zakoupila nemovitost! Ostatně naznačují to i hashtagy, jimiž opentlila svůj poslední příspěvek na sociální síti: slovní spojení „život na ostrově“, „plány“ a „nový domov“ skutečně naznačují, že se sem co nevidět přestěhuje natrvalo… A my se jí ani moc nedivíme!

VIDEO: Celeste Buckingham se pochlubila novou kérkou nad zadečkem! 

Video
Video se připravuje ...

Celeste Buckingham se pochlubila novou kérkou nad zadečkem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Prosinec, a my tady máme stále výjimečně krásné počasí. Sice voda je už chladná, ale trávit čas na pláži se ještě dá. A tady na ostrově bývají ty nejkrásnější západy slunce, jaké jsem kdy v životě viděla. Rada se na ně dívám a přitom přemýšlím nad věcmi a skladbami, které pro vás chystám,“ přislíbila svým fanouškům zpěvačka.

Na Madeiře možná bude mít i větší štěstí na partnery – na Slovensku sice jejím životem prošlo několik mužů, s žádným z nich, i když to pokaždé vypadalo „navážno“, neměly její vztahy dlouhého trvání. S novým domovem by možná mohla nalézt i novou lásku… Ostatně je pravdou, že Celeste, která údajně trpí dysmorfofobií (což je psychická nemoc, díky níž je přesvědčená o své vlastní ošklivosti), to poslední dobou dost sluší.

VIDEO: Sestra slavné zpěvačky Celeste Buckingham je tahle krásná modelka! 

Video
Video se připravuje ...

Sestra slavné zpěvačka Celeste Buckingham je tahle krásná modelka! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
62 fotografií