Americká superstar Adam Lambert, jenž před lety zazářil v pěvecké soutěži American Idol (a v roce 2010 se pak do show vrátil coby pěvecký kouč), byl od loňského listopadu oficiálně single. Konec vztahu prý zapříčinily jejich odlišné původy, a mladý model se musel vrátit do rodného Španělska. V té době také Polo zveřejnil video, v němž rozebíral příčiny jejich rozchodu: „Nejsem občanem Spojených států, takže jsme se oba rozhodli, že je to pro mě to nejlepší. Abych mohl neustále růst a učit se, musím být v zemi, v níž mám to právo být.“

Zdá se ale, že Lambert už nesmutní, a naopak si našel novou lásku. Na mexických plážích byl totiž spatřen ve společnosti jistého mladíka, s nímž laškoval ve vlnách, když si šli společně zaplavat. Rozhodně to nevypadalo, že jsou jenom přátelé, jelikož se objímali a líbali… Zkrátka jako každý jiný pár na romantické dovolené.

Oním novým Lambertovým objevem by měl být podle zahraničních médií herec a módní ikona Oliver Gliese, neboť i on se touto dobou nachází ve slunném Tulumu...  a na instagramu pózuje v plavkách nápadně podobných těm, jaké měl i Lambertův nový milenec. Ani jeden z umělců se k tomu však prozatím nijak nevyjádřil.

VIDEO: Mercuryho asistent Peter Freestone: Freddie za život stihl vše, co chtěl

Video
Video se připravuje ...

Mercuryho asistent Peter Freestone: Freddie za život stihl vše, co chtěl Luboš Procházka, Jan Jedlička

Mnohé Lambertovy fanoušky na zveřejněných fotkách okamžitě zaujalo, jak moc se zpěvák v poslední době zakulatil: Na sociální síti většinou sdílí jenom selfíčka, na nichž jeho postava vidět není, zatímco v plavkách se zvířecím potiskem byly jeho nové křivky, pokud se dá použít tohle slovo, nepřehlédnutelné. Rozhodně ale vypadal spokojeně a zdá se, že mu nový přítel po boku svědčí. 

Mimochodem, v minulosti Lambert randil například s finským reportérem a osobností reality TV Sauli Koskinenem (35), a i když se po třech letech rozešli, zůstali přáteli. Stejně tak přátelský vztah má prý i k Polovi. Až čas ukáže, jak vážné je to s Oliverem Gliesem...

VIDEO: 22 let po smrti Mercuryho: Češi dostali cenu od Queen!

Video
Video se připravuje ...

22 let po smrti Mercuryho: Češi dostali cenu od Queen! David Vaníček

Fotogalerie
19 fotografií