Colinu Jostovi, scenáristovi populární komediální show Saturday Night Live, řekla své ano po třech letech vztahu. Před ním byla superhrdinka z Avengers od roku 2014 do 2017 v manželství s novinářem Romainem Dauriacem (38), s nímž má dceru Rose Dorothy (6), a v letech 2008-2011 s hereckým kolegou Ryanem Reynoldsem (44).

O tom, že se jejich oblíbená herečka provdala, se fanoušci dozvěděli prostřednictvím třetí osoby, respektive neziskové organizace Meals On Wheels, která na svůj instagramový profil nasdílela vskutku netradiční oznámení.

Video: Další dvě oběti covidu mezi slavnými! Suchoňův zkrat ve vysílání! A rozchod Grossové

Video
Video se připravuje ...

Další dvě oběti covidu mezi slavnými! Suchoňův zkrat ve vysílání! A rozchod Grossové! Blesk

Obrázek s trajektem a přidělanými „svatebními“ plechovkami v závěsu hlásal Jost Married, důmyslnou slovní hříčku s ženichovým příjmením - obvykle totiž podobné nápisy zní jen Just Married, což anglicky znamená něco jako »čerstvě po svatbě«. U oznámení stálo: „Jsme nadšení, že jako jedni z prvních můžeme říct, že Scarlet Johanssonová a Colin Jost se vzali. Obřad proběhl v nejbližším rodinném kruhu a v souladu s opatřeními proti šíření nemoci covid-19.“

Přáním novomanželů je prostřednictvím této charitativní organizace pomoci ostatním. Meals on Wheels, jak anglicky název napovídá, rozváží jídla pro potřebné. Organizace fanoušky vybídla, aby se v této těžké době také zapojili.

VIDEO: Nova stáhla Suchoně z obrazovky! Moderátorka Primy porodila. A další problémy nemocného Hryce!

Video
Video se připravuje ...

Nova stáhla Suchoně z obrazovky! Moderátorka Primy porodila. A další problémy nemocného Hryce! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
34 fotografií