Představitelka Lany Tisdel z kultovního snímku Kluci nepláčou nezná stud. Její kariéra je prošpikovaná nahotou a i s padesátkou za rohem v tom vesele pokračuje, nemá se totiž rozhodně za co stydět. Vysoké sebevědomí si udržela i v období, kdy mnoho žen nahé tělo neukazuje – během těhotenství.

Video: Další dvě oběti covidu mezi slavnými! Suchoňův zkrat ve vysílání! A rozchod Grossové!

Video
Video se připravuje ...

Další dvě oběti covidu mezi slavnými! Suchoňův zkrat ve vysílání! A rozchod Grossové! Blesk

Pro Playgirl magazine Sevigny vytvořila sérii odvážných těhotenských fotek, na nichž nic nezůstalo skryté. Doslova. Fotograf Mario Sorrenti si se slavnou kráskou v očekávání pěkně pohrál a zvěčnil ji ze všech stran. Snímky zdobí nově vytvořený instagramový účet magazínu, vzhledem k přísným pravidlům o nahotě byly intimní partie rozrastrované, na stránkách časopisu si je ale čtenáři budou moci vychutnat v plné kráse.

Než došlo k tomuto projektu, svlékla se držitelka zlatého glóbu také v minisérii We Are Who We Are, kterou Netflix v září vypustil do oběhu. Sevigny však divákům neukázala všechno, ačkoliv k tomu neměla daleko. Jediné, co zůstalo na svém místě, byly kalhotky.

VIDEO: Nova stáhla Suchoně z obrazovky! Moderátorka Primy porodila. A další problémy nemocného Hryce!

Video
Video se připravuje ...

Nova stáhla Suchoně z obrazovky! Moderátorka Primy porodila. A další problémy nemocného Hryce! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
24 fotografií