Herečka Mena Suvariová, která se proslavila jako svůdná teenagerka v drama Americká krása, kde koupelí v okvětních plátcích růže sváděla usedlého ženáče v podání Kevina Spaceyho (61), či si jako plachá Heather získala srdce fanoušků v komedii Prci, prci, prcičky, teď zažívá to nejkrásnější období v životě každé ženy. Společně s manželem, filmařem Michaelem Hopem, sdíleli nádhernou novinku: čekají dítě. „Ten největší a nejvzácnější dárek je na cestě,“ napsala herečka na sociální síti ke snímku, na kterém hrdě předvádí nevelké bříško, v němž roste nový život.

„Přes všechna traumata, přes veškerý boj, přes všechny pochybnosti si nás náš malý anděl nakonec vybral. Nikdy nebudu mít dostatek slov na to, abych popsala svou lásku k této krásné duši přicházející do našich životů, ale nikdy se nepřestanu snažit dát mu ten nejlepší možný život. Jsi vše, co jsem kdy chtěla, a zároveň ta nejdůležitější bytost, na které mi kdy bude záležet,“ pokračovala Suvariová dojemně. Magazínu People pak prozradila, že čeká chlapce, jenž by na svět měl přijít na jaře – prvorodičkou se tedy stane krátce po svých dvaačtyřicátých narozeninách.

VIDEO: Trailer ke snímku Prci, prci, prcičky: Školní sraz

Video
Video se připravuje ...

'American Reunion' Trailer /Youtube/

„Stále je to pro mě proces, kdy se tomu snažím uvěřit a přijmout, že se něco tak krásného stalo právě mně,“ nechala se slyšet známá hollywoodská hvězda a zároveň připustila, že se o děťátko s manželem, jemuž řekla své „ano“ na podzim roku 2018, pokoušeli už delší dobu. Marně. „Každé ráno jsem si zaznamenávala svou teplotu a čůrala na ovulační proužky,“ popisovala budoucí matka. „Čekáš, že se to stane, ale nestalo se. Dospěla jsem nakonec do fáze, kde jsem tím byla naprosto ochromená a vystresovaná…“ Dokonce se začínala bát, že vzhledem ke svému pokročilejšímu věku se jí otěhotnět vůbec nepodaří.

Suvariová se tedy rozhodla zaměřit na svou práci a v polovině července odcestovala do Gruzie, kde se chystala natáčet. A už tehdy cítila, že je v jejím těle něco jinak. „Nejprve jsem si myslela, že mám jet lag, protože jsem na to opravdu citlivá,“ vzpomínala kráska. „Do konce července jsem ale měla pár dalších příznaků, a tak jsem se rozhodla podstoupit test. A bylo to tam! Bylo to obrovské překvapení, absolutní zázrak!“ dodala šťastně Mena.

Vytouženého miminka se dočkala až ve svém třetím manželství – ostatně její předchozí vztahy nikdy neměly dlouhého trvání. S promotérem Simonem Sestitem byla pouhé dva roky a s kameramanem Robertem Brinkmannem pět let. Až po boku Hopea podle všeho nalezla vše, co od života chtěla!

VIDEO: Agnieszka Hollandová: O Šarlatánovi, uzavření kin i poklescích Hollywoodu - například o aféře "me too" a skandálu Kevina Spaceyho

Video
Video se připravuje ...

Agnieszka Hollandová: O Šarlatánovi, uzavření kin i poklescích Hollywoodu Ivan Hladík, Jan Jedlička

Fotogalerie
50 fotografií