Rowlandová, jež se kromě zpěvu aktivně věnuje i herectví a objevila se například ve snímku Love By The 10th Date a několika životopisných filmech své kamarádky Beyoncé (39), se dočká druhého potomka. Jiný stav potvrdila sérií fotografií v magazínu Women’s Health, na nichž má viditelně těhotenské břicho, ačkoliv na sociální sítě dosud nahrávala fotky bez známek očekávání.

Video: Dáda marně čekala na Felixe. On své rozhodnutí změnil! A Blanarovičová okradena u lékaře!

Video
Video se připravuje ...

Dáda marně čekala na Felixe. On své rozhodnutí změnil! A Blanarovičová okradena u lékaře! Bára Horáková, Lukáš Červený

Jak v rozhovoru prozradila, k utajení těhotenství ji mimo jiné vedly obavy z reakce veřejnosti, a to z důvodu svého věku. „V únoru mi bude 40. Péče o sebe je pro mě důležitá.“ Téma početí dalšího potomka s manželem původně jen naťukli, a pak započala pandemie koronaviru. „Tak jsme si řekli, zkusme to a uvidíme, co se stane,“ dodala hvězda.

Pozastavit kariéru zatím neplánuje. Fanoušci už dlouhou dobu prosí o další album. Byl to také další důvod, proč těhotenství držela v tajnosti. „Pomyslela jsem si: Pane bože, fanoušci budou zklamaní. Chtěli novou hudbu, ale dostanou dítě. Budu to muset nějak vymyslet, aby dostali obojí.“

S manželem Timem Weatherspoonem přivedli na svět svého prvního syna Titana v roce 2014. Do konce roku by tak mohl přivítat brášku nebo sestřičku.

VIDEO: Prokletí filmu Karel: Premiéra opět v ohrožení! A Panenka bojuje v nemocnici na přístrojích

Video
Video se připravuje ...

Prokletí filmu Karel: Premiéra opět v ohrožení! A Panenka bojuje v nemocnici na přístrojích Bára Horáková, Lukáš Červený