Amanda je jednou z instagramových celebrit, které prosluly svým umělým a často odhaleným tělem. Před pár lety byla ovšem obyčejnou ženou, než jí zničehonic krachlo manželství. Aby svému ex dokázala, že přišel o „fantastický kus ženské“, začala na sobě makat, změnila jídelníček a pořádně zhubla. Jenže to jí jaksi nestačilo.

VIDEO: Co se dělo po smrti Menzela? Vdova prozradila, kolik stála péče. A pocta Gottovi zrušena.

Video
Video se připravuje ...

Co se dělo po smrti Menzela? Vdova prozradila, kolik stála péče. A pocta Gottovi zrušena. Barbora Horáková, Aleš Brunclík

Po drastickém shození váhy se Amandě nelíbily její přednosti, o kterých dnes říká, že byly „ploché jako palačinky“. Za 30 tisíc dolarů, v přepočtu téměř 700 tisíc korun, si nechala zvětšit prsa na velikost 32DDD a kromě toho zavést do pozadí implantáty, udělat liposukci a další menší zákroky. S nově nabytým sebevědomím začala sociální sítě zaplňovat žhavými snímky, nejdříve v lascivních oblečcích s viditelnými bradavkami, později v extrémně drobných plavkách. Za velice krátkou dobu nastřádala přes 4 miliony sledujících.

Ročně si Amanda obnažováním vydělá zhruba 1 500 000 dolarů (až 34 milionů korun), za vše vděčí hlavně fanouškům. Amanda se svým současným přítelem dokonce natočila několik filmů pro dospělé. Ne všem chlapům se ovšem líbí to, co dělá a jak se na veřejnosti prezentuje – spousta mužů se s ní tak kvůli erotickému obsahu na internetu rozešlo.

VIDEO: Kolik váží nejtěžší silikony? Podívejte se:

Fotogalerie
45 fotografií