Skoro by se chtělo říct, že se vlastně ani není čemu divit. V posledních letech totiž postupně členové Kardashianovic klanu odpadali a odhlašovali svou účast z natáčení. V původní verzi účinkovala „manažerka“ Kris Jennerová (64), její tehdejší manžel Bruce Jenner (70) a společné dcery Kylie (23) a Kendall (24) i děti z Krisina prvního manželství Kim, Kourtney (41), Khloe (36) a Robert (33). V posledních letech ale přestalo natáčení bavit Roba, který měl dost problémů sám se sebou i bývalou partnerkou. S tou se totiž soudí o společnou dceru.  

Po aspoň trošce soukromí pak zatoužily i Kourtney a miliardářka Kylie, která se záhy po dvacítce stala matkou. S Brucem, který se v průběhu let nechal přeoperovat na ženu jménem Caitlyn, se zase rozhádaly Kardashianky. Z natáčení jej poté, co se stal ženou, odstavily. A tak se úspěšná fabrika na peníze pomalu začala rozpadat. „S těžkým srdcem jsme jako rodina dospěli k těžkému rozhodnutí rozloučit se s pořadem Držte krok s Kardashianovými,“ oznámila Kim Kardashianová skrze instagram. 

VIDEO: Kim Kardashian a Kanye West se proletěli soukromým Jumbo Jetem. Stálo to skoro 5 milionů

„Bez pořadu Držte krok s Kardashianovými bych nebyla tam, kde jsem dnes. Jsem neuvěřitelně vděčná všem a za každého, kdo mě a mou rodinu sledoval a podporoval posledních neuvěřitelných čtrnáct let,“ útočí na city fanoušků manželka rapera a prezidentského kandidáta Kanye Westa (43).

„Poslední sérii pořadu odvysíláme na začátku příštího roku 2021,“ ujistila fanoušky plastikami vylepšená hvězdička americké reality šou, která je ovšem na pozornost lidí a přítomnost kamer natolik zvyklá, že jen málokdo pochybuje, že by si nenašla cestu, jak zůstat ve světle reflektorů.   

VIDEO: Kim Kardashian poprvé ukázala třetí dítě! Ve videu své sestry Kylie

Video
Video se připravuje ...

Kim Kardashian poprvé ukázala třetí dítě! Ve videu své sestry Kylie 

Fotogalerie
83 fotografií