Kdo by nezapomněl na sexuální pořad, v němž byl postup do dalšího kola dán tím, kolik toho byl soutěžící ochoten ukázat na kameru. Z Hotelu Paradise vzešel problematický Leo Beránek (30), jenž si momentálně odpykává trest ve vězení, brněnská plavková a roušková prodejkyně Nela Slováková (30) nebo královna slovenských sociálních sítí Zuzana Plačková (29).

V tropickém ráji se ovšem pohybovala ještě jedna zajímavá osoba, z níž měla polovina diváků vředy, kdežto ta druhá tonula v jejích velkých svůdných kukadlech. Dominiku Kukaňovou si diváci nejvíce zapamatovali pro její časté prozpěvování, které zbytek soutěžících vytáčelo doběla.

Video: Soutěžící z Hotelu Paradise Gino: Postavil si byznys na reality show! 

Video
Video se připravuje ...

Soutěžící z Hotelu Paradise Gino: Postavil si byznys na reality show! Jana Marvanová

Po krachu v Hotelu Paradise zkusila prorazit jako zpěvačka v talentové soutěži SuperStar, po pár kolech a častých žertech ze strany Paľa Habery, po němž následně požadovala i odškodné, ale zjistila, že tohle není pro ni. Na pozlátko jménem showbyznys zanevřela a začala se věnovat sama sobě a svým koníčkům.

Z energické blondýny, jíž příliš nezáleželo na štíhlé postavě, se v průběhu let vypracovala na svalnatou ženskou. Na sociálních sítích se často pyšní vyrýsovanou postavou s pekáčem buchet a téměř nepřipomíná onu dívku krev a mlíko, která se po hotelu producírovala v titěrných plavečkách.

VIDEO: Ladislav Frej přišel kvůli rakovině o druhou lásku. A Matragi sčítá škody po výbuchu.

Video
Video se připravuje ...

Ladislav Frej přišel kvůli rakovině o druhou lásku. A Matragi sčítá škody po výbuchu. Blesk TV

Fotogalerie
71 fotografií