Svou kandidaturu totiž v neděli odstartoval extra emotivním projevem, během kterého voličům v slzách prozradil, že s Kim zvažovali potrat, když čekali svou první dceru North (7).

„Ani mě táta nechtěl, měl moc práce... Až máma mě zachránila! Nemusel tady být žádný Kanye West! A stejně tak Kim už měla ty pilulky v ruce...“ hysterčil s tím, že až Bůh mu ukázal správnou cestu.

„Buď tu kandidaturu okamžitě složíš, anebo se s tebou rozvedu!“ měla mu podle zdrojů médií okamžitě hrozit jeho slavná žena, pohoršená, že veřejně vypouští tak osobní věci.

VIDEO: Jak si zaplést obrácený cop, který nosí Kim Kardashianová nebo Bella Hadidová?

Video
Video se připravuje ...

Jak si zaplést obrácený cop, který nosí Kim Kardashian nebo Bella Hadid? David Hanuš

„Sám se snažím o rozvod od té doby, co se Kim začala angažovat ve vězeňské reformě,“ napsal ve středu ráno na twitter s tím, že si do Kim i tchyně Kris Jennerové (64) pořádně rýpl. Vadilo mu, že se prý vyjadřují bez jeho povolení, což považuje za „bělošskou nadřazenost“.

Už ale asi neřeší, že jeho slova mohou vyznívat naopak dost šovinisticky. Každopádně podivný status téměř okamžitě smazal... Jeho choť zase již před časem řekla, že život s ním není peříčko, zvlášť když nebere předepsané prášky kvůli bipolární poruše.

VIDEO: Kim Kardashianová poprvé ukázala třetí dítě! Ve videu své sestry Kylie.

Video
Video se připravuje ...

Kim Kardashian poprvé ukázala třetí dítě! Ve videu své sestry Kylie. 

Fotogalerie
59 fotografií