„S těžkým srdcem potvrzujeme, že nás 2. června opustil Chris Trousdale. Byl světlem mnoha z nás, jeho rodině, přátelům a fanouškům po celém světě bude chybět,“ napsala jeho manažerka Amanda Stephanová a žádá fanoušky, aby v těchto těžkých časech respektovali soukromí rodiny.

Přestože Stephanová neuveřejnila důvod úmrtí, má se za to, že Trousdale zemřel na komplikace spojené s koronavirem. To ostatně ve své smuteční zprávě na sociálních sítích potvrdil i jeho kamarád a bývalý kolega, zpěvák Jesse McCartney (33). „Bolí mě vám říct, že můj starý kamarád Chris Trousdale, s nímž jsem započal hudební kariéru, zemřel po komplikacích způsobených nemocí covid-19.“ Jakými dalšími zdravotními problémy zpěvák trpěl, není jasné.

Chlapecká kapela Dream Street, jejímiž členy byli kromě Trousdalea a McCartneyho ještě zpěváci Greg Raposo, Matt Ballinger a Frankie Galasso, působila v letech 1999-2002, známých jako éra boybandů. Chlapcům bylo tehdy kolem 12 let a svými romantickými, leč provokativními písněmi, si podmanili miliony dívčích srdcí. Po rozpadu skupiny se vydali sólovou cestou.

Fotogalerie
9 fotografií