Srdcařka Plačková miluje děti, což ostatně dokazují četné příspěvky s jejími neteřemi. Nad mateřstvím se královna instagramu mnohokrát zamyslela a samozřejmě je to v plánu. Zatím nikdy úplně nepřiblížila, kdy k tomu dojde. Tedy až doteď.

Když rozjela na instagramu další z řady bloků otázek a odpovědí, zeptal se jí jeden fanoušek, kam by ráda po tomhle všem vycestovala. Bývalá playmate navštívila pořádný kus světa, jeden kontinent jí ale přilnul k srdíčku natolik, že chce objevit všechny jeho krásy. „Až bude možné cestovat, chci procestovat alespoň na měsíc Afriku,“ odpověděla ve storíčku. K úžasu všech svých 600 tisíc sledujících dodala, že by si tam ráda adoptovala dítě.

 „Přemýšlím nad adopcí na dálku. Moje známá má takto dvě děti a jezdí za nimi,“ odhalila svůj úmysl. Vše je zatím v plenkách, z vyjádření se ale dá vyčíst, že to s manželem Reném už pravděpodobně projednávala a on nad takovou možností pokývl hlavou.

Teď je otázkou času, kdy se svět rozvolní natolik, abychom mohli znovu svobodně cestovat dál než do sousedních států a Plačková mohla adoptovat sirotka z Afriky. Zaopatřit ho nebude problém, jak sama přiznala, peněz má víc než dost.

VIDEO: Královna Plačková je rok před třicítkou milionářkou: Z jejích výdajů za luxus se tají dech!

Video
Video se připravuje ...

Královna Plačková je rok před třicítkou milionářkou: Z jejích výdajů za luxus se tají dech! Markéta Reinischová

Fotogalerie
66 fotografií