Oblíbený herec sice už nemá šanci zopakovat svou nejslavnější roli Jamese Bonda, i tak by se ale do univerza britského agenta 007 jednou vrátil. Tentokrát jako záporák. Fanouškům to potvrdil při společném on-line sledování jeho první bondovky „Zlaté oko“ z roku 1995.

„Vrátil bych se do filmu jako záporák?“ přečetl si otázku fanouška, načež nadšeně odpověděl: „Ano! Kdyby se mě zeptali, tak určitě!“ Fanoušky dostal do kolen a sledování jeho prvního působení ve službách královny tak nabralo zcela nový rozměr.

Brosnan se momentálně, stejně jako většina populace, zdržuje doma a čas od času vyrazí do přírody. Naposled byl spatřen, jak ho snad nikdo nikdy neviděl – jako křehkého stařečka.

Delší rozcuchané šedivé vlasy, uzoučké nožičky a bříško. Celou dobu měl při ruce dlouhou hůl, o kterou se opíral, jako by chodil z posledních sil. Karanténa se na něm opravdu podepsala. Je tak více než jasné, že roli charismatického svůdníka už by mu asi nenabídli, ale vzhledem k jeho proměně by mu možná nějakého toho filmového bídáka přiklepnout mohli... 

VIDEO: Pierce Brosnan v Mamma Mia: Vtipně promluvil o svém „tanci“

Video
Video se připravuje ...

Tančím tak, že stojím. Jen o něco rychleji, říká Pierce Brosnan k natáčení hitu Mamma Mia! Here we go again Bontonfilm

Fotogalerie
60 fotografií