Plavovlasá Evelyn, kterou čeští diváci mohli naposledy vidět v romantické komedii LOVEní, kde si zahrála po boku Jakuba Prachaře (35), na Slovensku září v reality show TV Markíza Farma v úloze moderátorky. Teď sice ne, protože je nařízená karanténa, ale až se vše vrátí do starých kolejí, bude jistě opět kočírovat farmáře. 

Blesk se s komičkou spojil, a jak se ukázalo, není sama doma, ale v mužské společnosti. „Jsem už týden na chalupě u svého kamaráda Fera Joke, s nímž natáčíme videa. Kromě toho, že vymýšlíme nové věci, tak mě Fero vykrmuje a já kynu. Snažím se chodit do přírody, ale málo platné,“ svěřila se v live streamu Evelyn, která se před karanténou rozešla s partnerem, ale věří, že jakmile bude moct vyrazit do ulic, tak to změní. 

Chybí mi bary, kluby, tancování, alkohol a všechno, co k tomu patří. A když říkám všechno, tak myslím opravdu všechno,“ netají se se smíchem v hlase Slovenka, která si v karanténě naordinovala detox. „Prostě jsem toho alkoholu měla nějak dost, ale už se těším, jak to roztočíme v baru,“ dodává oblíbená blondýnka.

VIDEO: Vnadná komička Evelyn kyne v karanténě! Tenhle fešák si ji vykrmuje

Video
Video se připravuje ...

Vnadná komička Evelyn kyne v karanténě! Tenhle fešák si ji vykrmuje Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
33 fotografií