Kdo by ovšem očekával, že Wilson je hereckým kolegou této hollywoodské hvězdy, která se zapsala do srdcí diváků ve snímku Forrest Gump, ten by se mýlil. Wilson není ničím jiným než volejbalovým míčem. Přestože se to může zdát na první pohled trochu divné, ve skutečnosti tomu tak není. Onen Wilson byl totiž jediným společníkem Hanksova hrdiny Chucka Nolanda ve filmu Trosečník, který natočil oscarový režisér Robert Zemeckis (68).

Příběh zaměstnance kurýrní služby, jenž uvízne na pustém ostrově v jižním Pacifiku, kde si zdravý rozum zachovává i pomocí komunikace s jediným kamarádem v podobě míče, inspiroval vedení nemocnice v Gold Coast na východě Austrálie.

Hanksův hrdina totiž na otevřeném moři o svého jediného parťáka, kterému přezdíval Wilson, přišel: a nyní, po dvaceti letech, to chvíli vypadalo, že se oba „staří známí“ kamarádi zase setkali. V zahraničí se objevily zprávy o tom, že se Tom znovu šel s Wilsonem, ale posléze se ukázalo, že se jednalo o fotomontáž a podvrh a vše rozšířil satirický web. Bohužel...

VIDEO: Tom Hanks je rozený tanečník

Video
Video se připravuje ...

Tom Hanks je rozený tanečník. Youtube.com

Fotogalerie
37 fotografií