Odhalené tělo a minimum textu – to teď čeká před kamerou Mikaelu Spielbergovou. Mladá žena totiž míří do filmů pro dospělé. A nejen to. Jen co oficiálně obdrží licenci pro lidi pracující v pornografické branži, Mikaela by se ráda stala striptérkou.

„Jsem schopná „uspokojit“ druhé a to s dobrým pocitem, jelikož to není něco, čím bych se cítila zneuctěná,“ svěřila se Mikaela Spielbergová skrze svůj profil na internetu. Podle mladé ženy byl její slavný otec dceřinou volbou zaskočený, nijak ho však nenaštvala. Stejně to měla přijmout i Mikaelina matka herečka Kate Capshawová. Ta společně s manželem Stevenem žije v americkém hlavním městě filmu Los Angeles. Mikaelina současná adresa je však v městě Nashville ve státě Tennessee.

Kromě rodičů, kteří Mikaelu adoptovali, když byla ještě novorozenec, prý za mladou odhodlanou ženou stojí i její snoubenec Chuck Pankow. Vztah s ním si Mikaela hodlá udržet i díky tomu, že prý bude před kamerou i na jevištích vystupovat sama a neporuší tak žádné hranice, které si sama stanovila.        

Fotogalerie
20 fotografií