Zatímco populární komik Štefan Skrúcaný má z předchozích vztahů už tři děti -  dceru Lindu a syny Tomáše s Lukášem -, Erika se matkou stane poprvé.

Ano budu matkou. Jsme s manželem nesmírně šťastní a už se moc těšíme na miminko,“ svěřila se moderátorka pořadu Smotánka, která se za herce provdala v roce 2015. Dlouho se jí nedařilo otěhotnět, až loni na podzim zjistila, že čeká dítě.

Judínyová je v šestém měsíci těhotenství a podle posledních informací čeká holčičku. „Jsem rád, že se mi podařilo věkově překonat Mirka Nogu a termínem Ondra Kandráča. Je to pro nás pozitivní šok a jsme šťastní,“ reagoval Skrúcaný. Herec a bavič Miro Noga (60) se stal otcem v 54 letech a letos jeho dcerka oslaví šest let.  

Zatím rekord v pozdním otěhotnění držela slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková (48), která otěhotněla v 46 letech a francouzská média to nazvala jako zázrak. Dlouhonohá kráska žije střídavě ve Francii a v Maroku, protože její druhý manžel a otec jejich dcery Niny Aram Ohanian (51) pochází z Maroka.

Fotogalerie
11 fotografií