Blonďatá herečka se v pondělí již popáté provdala, tvrdí The Hollywood Reporter. Tentokrát však potají během soukromého obřadu v Malibu a jejím vyvoleným se stal o 22 let starší filmový producent Jon Peters (74), který stojí za filmy Flashdance, Čarodějky z Eastwicku a Batman.

Ti dva mají za sebou navíc už dávnou milostnou aférku, chodili spolu totiž již před 30 lety, když Jon Pamelu poprvé potkal v sídle Playboye. Zpátky dohromady se po letech měli dát údajně jen velmi nedávno. Od té doby už oba ušli velký kus cesty.

Andersonová byla v letech 1995 – 1998 vdaná za rockovou hvězdu Tommyho Lee (57), s nímž má dva dospělé syny, později se jejím vyvoleným stal v roce 2006 Kid Rock (49), ale po roce se rozvedli. Hned dvakrát řekla sexbomba »ano« Rocku Salomonovi (51) – v roce 2007 a 2014. V obou případech sňatek trval jen jeden rok. Naposledy měla vážnou známost s fotbalovou hvězdou Adilem Ramim (34), ovšem rozešli se poté, co jí měl údajně zahnout. Možná proto tentokrát zvolila raději starší a spolehlivější náruč.

„Všude jsou krásné holky, mohl bych si vybrat jakoukoliv, ale – 35 let – jsem chtěl jen Pamelu,“ měl se novomanžel Peters romanticky vyjádřit pro The Hollywood Reporter o své milované. „Umí mě rozdivočet – v tom dobrém smyslu,“ dodal muž, který byl stejně jako Andersonová čtyřikrát ženatý. V 70. letech například s herečkou Lesley Ann Warrenovou (73).

VIDEO: Připomeňte si úvodní znělku legendárního seriálu Pobřežní hlídka

Video
Video se připravuje ...

Připomeňte si úvodní znělku legendárního seriálu Pobřežní hlídka youtube.com, NBC

Fotogalerie
75 fotografií