Zatímco je její manžel Blake Fiedler-Civil kvůli drogám ve vězení, Amy nejenže vymetá večírky, ale také bezostyšně střídá milence. Je veřejným tajemstvím, že by se s manželem Blakem nejraději rozvedla, bojí se mu to však říct.

Blake Fiedler-Civil je však již ve vězení zřejmě informován víc než dost. Tedy pokud tamější nápravné zařízení odebírá deník The Sun, jehož stránky zpěvačka denně poctivě zaplňuje.

S kým má Amy pletky?

A jako Alex
Britský tisk přišel s obrázky Amy v něžném objetí s Alexem Haynesem (25), asistentem zpěvaččina manažera. Amy blízcí lidé jsou spokojení. Alex nepije, ani nefetuje. Nabízí se otázka, jestli se s ním nebude Amy nudit.

Alexův otec byl novým vztahem svého syna poměrně zaskočen: "Nikdy bych si nedokázal představit, že se dá dohromady s dívkou jako je Amy."

Naopak Amyina matka Janis (53) si Alexe pochvaluje: "Amy potřebuje muže, který o ni bude pečovat. A já doufám, že Alex tím mužem je."

B jako Blake II
V současnosti také vyplynulo na povrch, že Alex není prvním mužem, s kterým by 'mladá paní' Amy víc než kamarádila. Před pár měsíci si divoce užívala s americkým fotografem Blakem Woodym.

Jejich románek se táhnul několik týdnů. Z hotelového pokoje prý téměř nevycházeli. "Slyšet je bylo až v hotelové hale," uvedl obeznámený zdroj.

"Je legrační, jak Amy vždycky skončí v posteli s muži, kteří se jí snaží s jejími problémy pomoci," dodala Amyina kamarádka.