Divoká zpěvačka Amy Winehouse (24) neskutečně vyvádí. A vůbec si nedělá těžkou hlavu z toho, že zatímco její manžel Blake Fielder-Civil pomalu 'hnije' ve vězení za držení drog, ona sama se dobře baví na divokých tazích městem plných drog a alkoholu s partou stejně sebedestruktivních nohsledů jako je ona sama.

Jak uvedl svědek celé události, reportér magazínu Sun, který zpěvačku celý večer sledoval, po šestihodinovém maratonu po barech vypadala Amy naprosto zničeně. "Házela do sebe jednoho panáka vodky za druhým. Do toho na veřejnosti bezostyšně šňupala kokain a kouřila marihuanu. Když už byla úplně mimo sebe, začala rozbíjet skleničky, převrhovat stoly a vykřikovat, že je legenda a chce další drogy," prozradil reportér na stránkách The Sun s tím, že zpěvačka táhla městem ruku v ruce s kytaristou Mikem Whitnallem ze skupiny Babyshambles.

Nakonec prý v jednom z klubů udeřila do tváře muže, který jí náhodou přišel do cesty a dalšímu dala pěstí do hlavy, když mu přispěchal na pomoc. "Chovala se jako smyslů zbavená, takže na ni zavolali policii," uvedl jeden z návštěvníků klubu a dodal, že na ni oba napadení muži na místě podali trestní oznámení.

Nevhodným chováním své snachy je naprosto zhnusená Blakeova matka Georgette Civil, která doufá, že se její syn se zpěvačkou rozvede. "Dělá ostudu celé naší rodině. Syn je zavřený ve vězení a ona se zatím tahá s půlkou města, chlastá a fetuje," nebere si vůči Amy servítky.