Na svém instagramu Ziering zveřejnil fotku výmalby Sixtinské kaple od Michelangela. Doplnil ji však textem, který rozhodně nebyl o uměleckém díle, nýbrž o rozvodu. „S těžkým srdcem vám chci říct, že se s Erin rozcházíme,“ uvedl a začal vše vysvětlovat míjením se svou ženou.

„S naším hektickým programem jsme nemohli být více zaneprázdnění a za ty roky jsme tak nějak dospěli každý zvlášť. Ona pro mě vždy bude jedna z nejlepších žen, kterou jsem kdy potkal, a je nejlepší matka našich dětí,“ doplnil představitel Steva, který už byl jednou ženatý, v letech 1997-2002 měl za ženu playmate Nikki Zieringovou (48).

Nyní ale odmítl, že by za rozpadem vztahu stála nějaká senzace.„Prosíme o respektování našeho soukromí a zároveň děkujeme za podporu. V tuto chvíli jsou pro nás zásadní naše děti, pro které chceme být nadále dobrými rodiči,“ doplnil otec dvou holčiček – Mii Loren (8) a Penny Mae (6).

Jeho slova ale zrovna moc nesouhlasí s vyjádřením jeho zatím stále právoplatné manželky Erin. „Po 9,5 letech Ian požádal o rozvod. Po tom, co jsem se ho několikrát ptala na důvod, jsem uznala, že je načase to vzdát. Vědět, že nejsem ten člověk, který ho činí šťastným, situaci lehce uklidnilo,“ podivovala se zdravotní sestřička, kterou tak žádost o rozvod zřejmě dost nemile překvapila. Přece dvojice spolu byla už od roku 2009 a od roku 2010 byli sezdáni.

„S dcerami se máme dobře a nacházíme vděčnost a lásku v našem novém životě. Děkuji všem za podporu, a i když nemám šanci všem odpovídat, jsem vděčná za všechnu tu lásku a podporu žen kolem mě,“ dodala ve vyjádření na instagramu, které doplnila svou údajně oblíbenou fotkou, kde stojí sama na pláži.

VIDEO: BH90210: Brenda, Brandon, Donna, Kelly… ti všichni jsou zpět, tentokrát ale sami za sebe.

Video
Video se připravuje ...

BH90210: Brenda, Brandon, Donna, Kelly… ti všichni jsou zpět, tentokrát ale sami za sebe. • VIDEO Fox Network

Fotogalerie
56 fotografií